top of page

Even voorstellen

Ik ben Miriam Bosman en ik ben mijn hele leven al met dieren bezig. Helaas mocht ik vroeger van mijn ouders geen hond, dus toen ik in 2006 met mijn dochter in Mijdrecht kwam wonen was natuurlijk als snel gebeurd. Mijn eerste hond Mickey heb ik uit het asiel gehaald en al snel volgde nr. 2,3,4 en 5.
Eind 2006 raakte ik mijn baan kwijt en het was onmogelijk een andere baan te vinden. Ik wilde graag met honden werken en heb van mijn laatste centjes een bus gekocht en ben een hondenuitlaatservice begonnen. Geleidelijk aan werd mijn klantenkring steeds groter. Ondanks dat ik nu groter ben geworden vind ik de persoonlijke aandacht erg belangrijk. Ik kan van iedere hond vertellen waar hij vandaan komt, wat zijn karakter is en wat zijn/haar medische geschiedenis is. Het contact met de eigenaar over de vorderingen van de hond staan bij ons ook hoog in het vaandel, door een goed contact met de eigenaar kan je elkaar op de hoogte houden van de ontwikkelingen van de hond en leer je een hond nog beter kennen. Kortom ik ben net zo betrokken bij het wel een wee van de honden als bij de honden van mezelf.
2 jaar geleden heb ik besloten om mij meer in het hondengedrag te verdiepen en heb de opleiding gevolg voor Kynologisch instructeur, er is een wereld voor mij open gegaan en ik kan de honden nu nog beter begeleiden

 

 

 

 

Genoten Opleidingen

In 2010 ben ik opleidingen gaan volgen voor Kynologisch Instructeur (hondentrainer) bij Quiebus.
Bij Quiebus volgen ze de positieve trainingsmethode, gewenst gedrag word beloond en ongewenst gedrag word zoveel mogelijk genegeerd.
Straffen zorgt er misschien voor dat ongewenst gedrag stopt, maar de hond leert echter geen gewenst gedrag aan en snapt vaak zelf niet waarom hij gestraft word.
Als gewenst gedrag word beloond, zal de hond dit vaker vertonen, als je ongewenst gedrag negeert zal dat gedrag verdwijnen. 
Deze trainingsmethode gebruik ik ook bij de uitlaatservice.
Als ik de honden uitlaat bemoei ik mij zo weinig mogelijk met de honden, er ontstaat vaak een natuurlijke roedel waarin iedereen zijn eigen plek kent. Mocht het nodig zijn dat een hond bijgestuurd moet worden of enige training kan gebruiken, hebben wij in ieder geval de juiste kennis in huis om op gepaste wijze uw hond te begeleiden.
Opleidingen :
- Dieren EHBO
- Ethologie Hond
- Kynologisch Instructeur
- Gevorderd Kynologisch Instructeur
- Diploma Bedrijfshulpverlening
Our Team
bottom of page