top of page

Hondentraining

Na mijn opleiding heb ik op diverse hondenscholen les gegeven, na een poosje ging het "klassikale" les geven mij frustreren. Een uur les geven aan een groep van 8 verschillende personen en 8 totaal verschillende honden ging mij tegen staan. 
Ik had het gevoel dat ik de cursisten veel meer en beter kon begeleiden als ik ze individueel les gaf. Ik ben het gaan uitproberen en de cursisten die ik individueel les heb gegeven, kon ik veel gerichter les geven en ik kon meer aan hun behoefte's voldoen dan bij het klassikale les geven.
Bovengenoemde heeft mij dan ook doen besluiten dat ik alleen nog maar privé les geef.
Als u u aan meld voor privé les vraag ik meteen wat uw behoefte's zijn en op welke vlakken u les wilt hebben. Vervolgens maak ik met u een afspraak en kom ik bij u thuis om les te geven.
 
Voor honden ouder dan 7 maanden duurt een les 1 á 1.5 uur afhankelijk van de behoefte.
Specialisme's
 
_ Husky's
_ Honden uit het buitenland
In 2006 kreeg ik mijn eerste husky en al heel snel volgde er meer. In de loop der tijd heb ik erg veel over het ras geleerd en inmiddels heb ik vele "huskyklanten" zowel in de uitlaatservice als met training. Een husky is toch een ras op zich en sommige mensen vergissen zich erin wat een bewerkelijke hond een husky is. Als je echt gemotiveerd bent en je bereid bent om je in het ras te verdiepen kan je het houden van een husky tot een succes brengen. Graag help ik u daarbij. 
Door mijn jarenlange ervaring op de dierenambulance en het opsporen van vermiste honden, ben ik erg vertrouwd geraakt met honden uit het buitenland. Steeds vaker adopteren mensen een hond uit het buitenland en juist deze groep honden kunnen zonder de juiste begeleiding ongewenst gedrag vertonen.
Soms is het wonderbaarlijk dat als je de eigenaren hun hond meer leert te begrijpen, dat je dan vaak een hele andere hond en een hele blije eigenaar ziet.
   
bottom of page