top of page

Caring for Your Furry Friends

I'm a title. Click here to add your own text and edit me.

Welkom op de site van Doggie Hutch.
HondenUitlaatService "Doggie Hutch" is er voor iedereen die, om wat voor reden dan ook, de hond(en) niet zelf uit kan uit kan laten.
Of het nu dagelijks, wekelijks, maandelijks of incidenteel is, wij zijn er voor u en uw trouwe viervoeter(s).
 
Jammer genoeg is niet iedereen in staat om zelf, elke dag, een uur met de hond(en) te gaan wandelen. Laat staan om de hond regelmatig met andere honden te laten spelen. Of het nu is door lichamelijk onvermogen (ziekte), of door het werk (overwerk, ploegendienst, lange afstand woon-werkverkeer), of welke reden dan ook, een hondenuitlaatservice kan dan uitkomst bieden.
 
Wat is er nu mooier, dan om thuis te komen en uw trouwe viervoeter(s) moe, maar voldaan, in de mand aan te treffen? Geen gehaast om zo snel mogelijk weer de deur uit te gaan om de hond zijn of haar hoognodige behoefte te laten doen, maar rustig thuis komen, in de wetenschap dat uw hond die middag heerlijk heeft kunnen rennen, spelen, snuffelen én de poep en plas heeft kunnen doen.
Het lopen met de hondenuitlaatservice lijkt (voor een deel) zoals de voorouders van de hond in het wild leefden, er ontstaat een natuurlijke rangorde waarin iedere hond zijn eigen plekje heeft. Gevechten komen binnen de gevestigde roedel niet voor. Het groepsleven maakt de honden sociaal en vertrouwd met vreemde honden, zeker als ze van pups af aan met de hondenuitlaatservice mee gaan leren ze op deze manier perfect honds te communiceren!
Kortom u hoeft zich niet schuldig te voelen als u niet zelf de hond kan uitlaten, uitgelaten worden door ons is altijd een groot feest.
 
Miriam Bosman
bottom of page